In post mancam… colorat!

„Vinovati” sunt italienii, teoretic! Practic, chinezii, arabii… 😛
Nu e clar si nici sigur deocamdata cine a inventat pastele, cert e ca le-au adus italienilor si ei, rapid, si-au insusit „inventia”!

Se prepara repede si te scot din impas atunci cand te grabesti.
Multi se feresc de ele de teama kilogramelor in plus, dar, va spun un secret, cica „daca stii cum sa le prepari pericolul dispare”! In cazul nostru, daca nu adaugi ulei de masline, sosuri, unt, sunca, le poti consuma fara teama, chiar si cu vreo 2 ore inainte de a face sport!

Gustoase pan’ la Dumnezeu si inapoi, pastele au chiar si ziua lor, undeva in octombrie!

Sunt in zeci de feluri si doar in cateva culori, gustoase, chiar foarte gustoase in postul lung dar nu foarte greu, caci e cu multe „dezlegari”.

Pastele… sunt bune si pentru acele momente in care-ti spui: „Ce sa mai gatesc azi?”. :))

Asa ca, duminica va invit sa gatim paste la Bistro Dorobanti cu bucatarul Mihaita Olteanu. Ajutor de bucatar este, desigur, Mirela Oprea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns