VIDEO: Interventie spectaculoasa a echipajelor ISU la inaltime, in Bucuresti!

Dezastrul pandeste de la balcon!
Desi, incepand din octombrie anul trecut, Primaria Sectorului 4 a pus la dispozitia cetatenilor un program de expertizare gratuita si unul de sprijin financiar, asociatiile de proprietari continua sa nu ia in seama pericolul pe care il genereaza bucatile de tencuiala care se desprind de pe fatadele blocurilor sau balcoanele care stau sa se prabuseasca.

In toamna anului trecut, un balcon al unui apartament de la etajul 9 s-a prabusit, pe Soseaua Giurgiului.
balcon prabusit soseaua giurgiuluiEdilul Daniel Baluta face apel la asociatiile de proprietari sa accepte expertizele privind starea fatadelor si a balcoanelor, care sunt facute gratuit.
El spune ca familiile care nu dispun de resurse financiare pot primi de la Primaria Sectorului 4 pana la 1000 de euro, pentru a-si pune in siguranta balcoanele.

Ieri dupa-amiaza, la sesizarea Autoritatii Locale, echipajele ISU au intervenit pentru a inlatura pericolul prabusirii unui balcon al unui apartament de la etajul opt, de pe Aleea Ucea, din Sectorul 4.
balcoane prabusite BucurestiIn acest sector sunt 1780 de blocuri dintre care 194 au fost reabilitate termic, dupa ce, in prealabil, au fost expertizate, in ceea ce priveste starea fatadelor si a balcoanelor.

Pentru alte 250 de imobile exista contracte incheiate, pentru a fi expertizate.
In acelasi timp, 11 asociatii de proprietari au refuzat expertizele, conform primarului Baluta.
Este important de mentionat faptul ca 80% dintre blocurile din Sectorul 4 sunt construite inainte de 1977.

Materialul video a fost realizat de catre Primaria Sectorului 4

1 COMENTARIU

  1. […] Desi, incepand din octombrie anul trecut, Primaria Sectorului 4 a pus la dispozitia cetatenilor un program de expertizare gratuita si unul de sprijin financiar, asociatiile de proprietari continua sa nu ia in seama pericolul pe care il genereaza bucatile de tencuiala care se desprind de pe fatadele blocurilor sau balcoanele care stau sa se prabuseasca, anunta bucurestifm.ro. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.