Primăvară capricioasă cu tenis de calitate marca Sports Events

Placerea de a juca si ambitia si-au dat mana peste fileu in cadrul Campionatului de Tenis de Camp marca Sports Events in weekendul ce tocmai s-a incheiat.

Sambata si Duminica s-au disputat meciurile din cadrul grupelor, ce au condensat meciuri spectaculoase, fiecare echipa urmarind sa isi clarifice punctele forte, sa imbunatatesca relatiile de joc facand totodata risipa de efort si voie buna pe terenurile bazei Voinicelul.

Sambata, pe 13 mai, dupa ce vremea si-a imprastiat norii exact inaintea orei de inceput a meciurilor, parca vrand sa dea dovada de constiinciozitate in asigurarea unor conditii ideale de joc, primii ce si-au incrucisat rachetele au fost SAP Romania 1 cu Cyrom.

Primele 2 meciuri din cadrul intalnirii s-au desfasurat in favoarea celor ce porneau ca favoriti. In meciul de dublu, dupa un prim set tensionat incheiat la limita cu 6-4, cei de la SAP au reusit sa se desprinda de emotii si de adversari, setul secund adjudecand-ul cu 6-2. In primul meci de simplu Sorin Radulescu – SAP s-a impus relativ facil in fata lui Hondor Sebastian – Cyrom. Meciul 2 de simplu in schimb a avut o cu totul alta desfasurare, nu stim daca domnul Adrian Moise – Cyrom ramasese neimpacat cu pierderea meciului de dublu sau daca pur si simplu simtea ca tehnic ii este superior mai tanarului sau adversar Sabin Rotariu – SAP cert este ca a refuzat categoric sa isi recunoasca limitele impuse de varsta, lipsa unui antrenament sustinut si din spirit fair play fata de adversar a intarziat chiar si la insistentele organizatorilor o pauza vitaminizanta. Meciul s-a incheiat in maxi-tiebreak si intalnirea a fost adjudecata de SAP, dar merita mentionat ca Cyrom a reusit sa castige admiratia tuturor.

Pe terenul numarul 1, Oracle Romania a reusit sa se impuna in fata celor de la Genpact aliniind la start aceiasi jucatori ce au evoluat cu succes in finala editiei din toamna trecuta.

Radu Dumitru din echipa Genpact a evoluat entuziasmant in fata lui Andrei Vlad de la echipa Oracle realizand multe puncte spectaculoase si aprig disputate. In final meciul a fost castigat in doua seturi foarte stranse, ambele incheiate cu acelasi scor 6-4, de Andrei, acesta dand dovada de o stapanire de sine in momente cheie de invidiat, datorata in mare masura experientei acumulate pe terenurile de zgura. In meciul de dublu, ambele echipe eliberate de presiunea rezultatului, au dat dovada de multa sportivitate si de si mai multa voie buna.

Cei ce au fost privati de emotii in ziua de sambata sunt SAP Romania 2 si Unicredit Bank care au profitat de problemele de efectiv din cadrul echipelor adverse, Adobe si Wipro, transformand o zi competitionala in una de antrenament cu public, acomodandu-se astfel cu conditiile de joc.

Duminica, 14 mai, norii negri si prognoza cu 90% sanse de ploaie la ora partidelor i-ar fi facut si pe cei mai optimisti dintre optimisti sa se indoiasca de faptul ca mingiile vor rasuna in cadrul competitiei Sports Events. Insa odata echipele intrate pe teren surprizele nu au incetat sa apara.

Meci spectacol intre Catalin Serbanescu – SAP Romania 2 si Silviu Mirea – Genpact, castigat de ultimul dupa un maxi-tiebreak unde a fost in prima faza condus a reusit sa revina. Pe langa scorul pe muchie de cutit, jocul etalat de cei doi i-a facut pe cei de pe margine sa se intrebe mai in gluma mai in serios daca nu cumva asista la un meci din cadrul faimosului turneu de la Madrid. Dupa ce Alex Cotarlici (Genpact) l-a invins cu un scor categoric pe Sorin Iorgus  (SAP Romania 2) prefigurand astfel prima surpriza a campionatului, SAP Romania 2 a avut o tresarire de orgoliu castigand proba de dublu si stabilind astfel scorul final al intalnirii (SAP – Genpact 1 la 2) adunand seturi pretioase in vederea calificarii in fazele finale.

Intr-o intalnire dominata de buna dispozitie si gesturi frumoase, cum speram sa vedem cat mai des cand vine vorba de sport in general si mai cu seama de cel alb in particular, Oracle s-a impus in fata celor de la Apa Nova, o echipa bine organizata si plina de entuziasm.

SAP Romania 1 a avut sansa sa se antreneze pe terenurile oficiale ale competitiei, deoarece Wipro Romania nu a reusit sa ajunga in efectiv complet pe tot parcursul weekend-ului.

Cei de la HPE prin Lucian Mazilu si Cornel Catalin Cornel au reusit sa produca a 2-a surpiza a zilei invingand Unicredit Bank, finalistii editiei din toamna, reprezentati de Irinel Caldaruse si Eduard Stefan in urma unor meciuri foarte disputate, cu rasturnari de scor si executii spectaculoase in momente limita ce au testat din plin rabdarea si maiestria jucatorilor.

Dupa 2 zile pline de suspans, emotii si spectacol tenisistic, Sports Events va da intalnire weekend-ul urmator, 20-21 mai, cand vremea si meciurile decisive pentru accederea in fazele finale ale competitiei vor incinge atmosfera.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns