Cele mai interesante evenimente de astăzi, 21 iulie, din Bucureşti

CINEMA

* La Cinema Elvira Popescu, de la ora 16:00 este proiectată animaţia plină de fantastic „Povestiri în miez de noapte” de Michel Ocelot, în care un băiat şi o fată se întâlnesc timp de şase nopţi într-un cinematograf dezafectat cu un tehnician în vârstă, care le proiectează fantezii pline de culoare, cum numai în vise pot exista.

* Proiecţiile a două medalioane au loc astăzi la Cinemateca Eforie:

– de la ora 18:00, drama „PORTO-FRANCO”, adaptare după romanul „Europolis” de Jean Bart, cu Ştefan Ciubotăraşu, Geo Barton, Simona Bondoc, Niki Atanasiu şi Fory Etterle, în regia lui Paul Călinescu, de la a cărui naştere se vor împlini 115 ani pe 21 august;

– de la ora 20:00, drama romantică şi muzicală „Romanţă pentru îndrăgostiţi”, realizată de Andrei Mihalkov-Koncealovski care va împlini 80 de ani pe 20 august.

* În parcul Bazilescu, în cadrul programului „Vacanţa de Vară cu EXCELSIOR”, astă-seară, de la ora 21:00, este proiectată comedia romantică „Liceenii” regizată de Nicolae Corjos în 1987. De la aceeaşi oră, mâine rulează comedia „Coana Chiriţa” iar Duminică 23 iulie puteţi viziona comedia poliţistă „BD intră în acţiune”.

* Este cel de-al treilea week-end de CinePark, în spaţiul amenajat la intrarea din Piaţa Charles de Gaulles a parcului Herăstrău fiind proiectate filmele:

astă-seară, de la ora 19:00 – comedia pentru întreaga familie „Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked / Alvin și veverițele: Naufragiaţi”, iar de la ora 20:40 – drama istorică „Discursul regelui” avându-i în rolurile principale pe Colin Firth şi Geoffrey Rush;

mâine seară, de la ora 19:00 – comedia dramatică animată şi muzicală „Sing / Hai să cântăm!”, iar de la ora 20:50 – comedia dramatică şi romantică „Sabrina” realizată în 1954 de Billy Wilder cu Audrey Hepburn şi Humphrey Bogart;

Duminică 23 iulie, de la ora 19:00 – comedia animată pentru întreaga familie „Rio”, iar de la ora 20:40 – dramedia „Miezul nopţii în Paris” realizată de Woody Allen cu Marion Cotillard, Rachel McAdams şi Owen Wilson.

* În parcul Drumul Taberei este al doilea week-end al evenimentului „Vara culturală”, care, pe lângă ateliere de creaţi şi sesiuni de muzică live, vă propune şi proiecţii de filme ce încep de la ora 21:00. Astă-seară rulează comedia „Surori bune şi nebune” cu Tina Fey şi Amy Poehler. Mâine seară puteţi viziona filmul de acţiune „Jason Bourne” cu Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones; iar Duminică, 23 iulie, comedia „Vecini de coşmar 2” cu Rose Byrne, Zac Efron şi Seth Rogen.

TEATRU

*  Programul de astăzi din cadrul „Zilelor UNteatru” cuprinde:

– la orele 18:00 şi, respectiv, 20:30, încep reprezentaţii cu premiera „Îngrijitorul” de Harold Pinter în regia lui Radu Iacoban, cu o scenografie de Ana Ularu şi având în distribuţie pe Liviu Pintilieasa, Andrei Seuşan şi Ionuţ Grama;

– de la ora 22:00, în sala bar susţine un concert trupa Partizan;

– de la ora 23:30, are loc o proiecţie ce durează până dimineaţa cu filme care au fost prezentate la Bucharest Film Awards, Best Film Awards şi Transylvania Cinema Awards.

Programul ultimelor 2 zile UNteatru îl găsiţi aici.

* De la ora 19:00, la Godot Cafe Teatru vă puteţi amuza la comedia „Gunoierul” de Mimi Brănescu, interpretată de Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson / Andreea Mateiu.

* Tot de la ora 19:00 încep spectacolele de teatru stradal ale celui de-al treilea weekend al Festivalului B-FIT in the Street! 2017.

Programul acestora îl găsiţi aici.

MUZICĂ

* Până Duminică 23 iulie, la Centrul Expoziţional Romexpo se desfăşoară „Timeshift Bucharest Music Festival”, la care participă 100 de artişti, într-un program cu peste 100 de ore de muzică.

Programul complet îl găsiţi aici.

* De la ora 18:30, la Băneasa Shopping City are loc Music Fest cu DJ Lauvon.

* Krypton susţine un concert unplugged pe terasa Berăriei H, de la ora 20:00.

* La Grădina cu filme a CREART, de la ora 20:30 începe concertul acustic Cobzality & friends! Adică: Rainbow Quartet, Nicuşor Sava şi Vlad Vedeş.

* Pe terasa Hard Rock Cafe, de la ora 22:00 cântă Loredana Dorobanţu, acompaniată la chitară de Vlad Vedeş.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns