Cozonaci, pască și friptură de miel în Parcul Național din Capitală

Bucureștenii care au rămas acasă de Paște pot profita de vremea frumoasă și se pot plimba!

În Parcul Național, gospodine din toate colțurile țării au pregătit bunătăți specifice sărbătorilor.

Moldovencele din Bucovina au gătit cozonaci și pască, după rețetele străvechi.

Bucătărese din Dobrogea îi așteaptă pe vizitatori cu ciorbă de miel, stufat de miel și drob, dar și sarmale.

Nu lipsesc nici ouăle roșii.

Tarabele sunt pline și cu dulciuri de casă, plăcinte, dulcețuri, brânzeturi, cârnați, fructe, vin și țuică.

Pastrama de oaie sfârâie pe grătare, cârnații, costițele, ciolanele și multe alte cărnuri aromate, stropite din belșug cu vin și țuică și cu licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, vișine și pere, toate aduse special pentru marea sărbătoare a Paștelui.

Pentru cei mici este amenajată o zonă de distracție, unde își pot petrece timpul foarte frumos și distractiv.

Târgul de Paște este deschis până diseară la ora 21.00, dar vă așteaptă și luni.

Autor text&poze: Radu Şofran

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns