Zilele Curţii Comedianţilor în weekend, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti

Foto: Casa de Cultură a Studenților din București

Concerte de muzică veche, spectacole de commedia dell’arte şi de teatru de animaţie, precum şi o expoziţie de fotografii vor avea loc, la sfârşitul săptămânii, la Zilele Curţii Comedianţilor, eveniment organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi deschis vineri cu o expoziţie de fotografii.

Sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala POD, va fi prezentat un spectacol cu momente lucrate în ateliere de poezie a trubadurilor şi dansuri istorice prezentate de studenţii secţiei de teatru de animaţie de la UNATC, cu ilustraţie muzicală asigurată de Truverii.

În continuare va fi prezentat spectacolul „Farsă Medievală – Farsa cavalerilor”, realizat de Compania de Artă STUDIO 24, urmat de „Signor Pantalone şi Dragostea” prezentat de studenţii de la Secţia de Teatru de Animaţie din cadrul UNATC.

Sala Student Club va găzdui duminică, începând cu ora 17.30, concertul de muzică veche „Truver călător prin Europa” al grupului Truverii, urmat de „Intrigile Rufianei”, spectacol de commedia dell’arte, prezentat de grupul teatral alcătuit din studenţii de la Secţia de Teatru de Animaţie din cadrul UNATC.

Zilele Curţii Comedianţilor este un proiect al Casei de Cultură a Studenţilor şi al Societăţii Cultural-Artistice de Tineret CONCRET, în parteneriat cu Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Spectacolele sunt dedicate unui public larg, alcătuit în special din studenţi, iar intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.