Muzeul Figurilor de Ceară poate fi vizitat și la București

Beyonce, Lionel Messi și alte personalități, varianta de ceară, au venit la București. Muzeul Figurilor de Ceară, deschis la mall ParkLake. Expoziția poate fi vizitată până la data de 7 ianuarie 2024. 

Vizitatorii vor vedea figuri ale unor personalități care au marcat istoria: legende din lumea sportului și artiști îndrăgiți.

Pasionații de fotbal vor avea ocazia să descopere figurile de ceară ale unor personalități precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi.

Amatorii tenisului îi vor întâlni pe Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Simona Halep. Și pe cei care preferă boxul îi așteaptă o surpriză – aceștia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii muzicii se vor întâlni cu artiștii lor preferați: Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna.

Cinefilii se vor întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig – Agentul 007.

Figurile de ceară sunt realizate de artiști din Bulgaria. Pentru realizarea fiecărei replici în cel mai mic detaliu a fost nevoie de 6 luni.

Expoziția va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al centrului comercial. Biletele pot fi cumpărate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au acces gratuit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.