Proiectul „Culorile Toamnei” aduce un nou weekend cu multe activități în Parcul Natural Văcărești

Sursa foto: Administrația Parcul Natural Văcărești / facebook.com

Iubitorii de natură sunt așteptați în acest weekend să participe la activitățile ce vor fi organizate în Parcul Natural Văcărești.  Administrația Parcul Natural Văcărești transmite că evenimentele din cadrul proiectului „Culorile Toamnei” sunt potrivite pentru toate categoriile de vârstă.

În acest weekend, 11-12 noiembrie, iubitorii de natură sunt așteptați să se înscrie și să participe la activitățile din Parcul Natural Văcărești.

Lista evenimentelor de sâmbătă, 11 noiembrie

Tur ghidat pe tema „Pe urmele migrației de toamnă”

ora 09:45 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens.

ora 10:00 – Startul turului ghidat. Turul durează aproximativ 2 ore, iar distanța turului este de aproximativ 2 km. 60 de persoane pot participa la turul ghidat.

Atelier de pictură pentru seniori

Presupune crearea unui peisaj din Parcul Văcărești pe o pânză sub îndrumarea unui profesor de pictură.

ora 09:30 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. 20 de persoane pot participa la atelier.

Spectacol de teatru cu păpuși pentru cei mici: „Turtița rumenită”

ora 09:45 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens.

ora 10:15 – Începerea spectacolului

Atelier de creație pentru cei mici: „Creionul isteț”

Cei mici confecționează din diferite materiale o jucărie pe care o pot lua acasă ca amintire. Participanții pot lua parte la acest atelier imediat după spectacolul de teatru cu păpuși sau pot veni la punctul de informare din centrul parcului.

ora 09:50 – Locul de întâlnire (pentru cei care nu participă la atelier imediat după piesa de teatru) este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. 60 de persoane pot participa la acest atelier.

Lista evenimentelor de duminică, 12 noiembrie

Tur ghidat cu tema: „Pe urmele migraţiei de toamnă”

ora 09:45 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens.

ora 10:00 – Startul turului ghidat. Turul va începe punctual. Durata turului este de aproximativ 2 ore, iar distanța turului este de aproximativ 2 km.

Curs de yoga

ora 09:45 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. 35 de persoane pot participa la curs. Participanții sunt rugați să își aducă salteluță sau izopren.

Atelier de educație ecologică prin teatru pentru copii

Cei mici vor afla informații despre protejarea mediului înconjurător, despre conservarea biodiversității și despre regulile pe care trebuie să le respectăm într-un parc natural prin jocuri și exerciții de educație prin teatru ca mijloace de exprimare.

ora 10:30 – Locul de întâlnire (pentru cei care nu participă la activitate imediat după atelierul de creație) este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. 30 de persoane pot participa la atelier

Atelier de creație pentru copii: „Oițe năzdrăvane”

Cei mici vor confecționa din diferite materiale o jucărie pe care o pot lua acasă ca amintire. Participanții pot veni la punctul de informare din centrul parcului sau la locul de întâlnire de la intrarea in parc.

ora 09:45 – Locul de întâlnire este la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. 60 de persoane pot participa la atelier.

Detalii despre condițiile de participare si linkurile de înscriere la ateliere, tururi si spectacole, se găsesc pe pagina de facebook Administrația Parcul Natural Văcărești.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.