VIDEO: Trupa BASS – Ritmuri vibrante la Generația Z

În ediția de vineri a emisiunii Generaţia Z i-am cunoscut pe tinerii membri ai trupei B.A.S.S. Acești adolescenți demonstrează că dacă ești pasionat cu adevărat de un lucru vei face orice pentru a-l obține – chiar dacă trebuie să te învoiești des de la școală.

Cei 5 care formează trupa sunt Bianca, Ioana, Alex, Andrei și… tot Andrei. Ei au reușit pe cont propriu să-și facă loc în industria muzicală și au în momentul de față 10 concerte oficiale – cel mai cunoscut este cel de la festivalul Freeland din Slobozia.

Ideea de a forma trupa nu a fost chiar o idee, pentru că totul a venit de la sine. Ei s-au cunoscut prin intermediul basistului, care se știa deja cu restul membrilor de la dansuri, școală sau de la orele de chitară.

„[B.A.S.S.] vine de la inițialele noastre”

Trecând peste faptul că fiecare tânăr din trupă are propriul instrument la care se descurcă incredibil, fiecare are și un loc special în echipă, prin simplul fapt că acronimul B.A.S.S, așa cum ne-a povestit Ioana, „vine de la inițialele noastre, B de la Bianca, A de la numele lui Andrei și Alex și S de la numele meu de familie și al lui Andrei”.

Cum se descurcă membrii trupei când vine vorba de diferența de vârstă dintre aceștia?

Trupa B.A.S.S. a avut o explozie în popularitate după ce a publicat pe TikTok un videoclip în care membrii cântau un cover rock al melodiei “Mândra, Bagea” de la Roxana Mag. Succesul brusc al formației, alături de vârsta lor fragedă, nu i-a schimbat. Când au fost întrebați cum se înțeleg în ciuda diferenței de vârstă – începând de la 14 ani până la 18, Bianca, solista trupei, ne-a răspuns simplu și modest, „lăsăm de la noi”.

„Natașa” de la Robin and the Backstabbers, senzație în trupa B.A.S.S.

Este de înțeles faptul că tinerii din această formație se înțeleg foarte bine, atat pe scenă cât și în timpul liber deoarece au gusturi similare. La întrebarea „dacă ați fi o melodie, care ar fi aceasta?”, fiecare membru a avut același răspuns, fără să stea pe gânduri: “Natașa de la Robin and the Backstabbers”. Trupa B.A.S.S. menționează această melodie foarte des în TikTok-urile lor, așa că a trebuit să aflăm povestea din spatele ei, „un songwriter ne-a arătat melodii cu care am vrea să semene piesa noastră, printre care și Natașa, și ne-a plăcut la toți”, câțiva o știam de dinainte și cumva și ceilalți au simțit că ne place”, spune Ioana.

„Era prima dată când mergeam [la București] și am văzut un porc în mijlocul străzii”

Membrii trupei B.A.S.S. sunt din Slobozia și acest interviu nu a fost prima oară când au venit în București. Prima lor interacțiune cu capitala a fost una… la care probabil nu se așteptau. Andrei povestește că „mergeam la HaHa Production și am văzut un porc în mijlocul străzii, era mort”, iar Ioana spune că „era pentru prima dată când mergeam noi acolo și ne-am cam speriat”.

Dacă ești curios să afli mai multe despre acest porc…și despre multe altele, intră pe canalul de YouTube București FM. Ne găsești pe Instagram și Facebook pentru momente din afara emisiunii, iar pe TikTok te așteptăm pentru sesiunea noastră de Speed Questions.

Pe noi ne poți auzi în fiecare vineri, de la ora 21:00, pe București FM, în Generația Z.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.