Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – Ediţia Buzău, 12 – 16 iunie în Piaţa Daciei

Ediţia cu numărul 145 a Târgului de Carte Gaudeamus se va organiza în perioada 12 – 16 iunie în Piaţa Daciei din municipiul Buzău, organizatorii punând la dispoziţia cititorilor 12 pavilioane expoziţionale.

În municipiul Buzău, Târgul de Carte Gaudeamus se află la cea de-a treia ediţie şi pentru prima dată când este organizat într-un spaţiu deschis.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, la ora 12.00, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 11.00 şi 21,00.

Accesul publicului este liber.

Preşedintele de onoare al acestei ediţii va fi domnul Marius Adrian Nicoară, scriitor şi doctor în istorie. Cel mai cunoscut şi mai îndrăgit eveniment de acest gen din România a ajuns, cu acest prilej, la ediţia cu numărul 145. Palmaresul întregului proiect naţional, derulat neîntrerupt de postul public de radiodifuziune de trei decenii, include, alături de cele 144 de ediţii organizate deja în întreaga ţară, peste 3.435.000 de vizitatori şi aproape 15.800 de evenimente editoriale găzduite de Târgul Gaudeamus Radio România, anunţă organizatorii.

Noul spaţiu în care se va organiza târgul de carte este adecvat sezonului estival şi vine cu o ofertă editorială vastă.

Pentru iubitorii de carte din această zonă a ţării am pregătit: 12 pavilioane expoziţionale, care vor găzdui cele mai noi şi mai atractive titluri publicate de peste 30 de edituri, majoritatea cunoscute şi apreciate de publicul din întreaga ţară, jocuri educaţionale şi muzică bună; mii de volume pentru toate vârstele şi domeniile de interes, multe dintre ele foarte recent publicate şi încă indisponibile în librării şi în reţelele de distribuţie; un program de evenimente diversificat care va include, alături de tradiţionalele lansări şi prezentări de carte, momente artistice susţinute de tinerii buzoieni, evenimente interactive cu profil educaţional şi dezbateri; numeroase concursuri derulate online pe pagina de Facebook Radio România Gaudeamus, cu premii în vouchere pentru achiziţia de carte de la târg, oferite de Rotary Club Buzău.

În cadrul târgului se va derula proiectul „Invitaţi de nota 10: Olimpicii României”, prin care Radio România şi partenerii săi recompensează excelenţa în educaţie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.