VIDEO: Bolocan pe terenul celor de la Generația Z

În emisiunea de vineri am vorbit despre fotbal și cum nu este chiar domeniul nostru, i-am pasat legătura lui Bogdan „Bolocan” Costăchescu să ne explice câteva aspecte. Bolocan este creator de conținut și aduce publicului său noutăți din lumea fotbalului. Cu o notă amuzantă.

„Era un băiat în clasa a XII-a cu numele Bolocan”

Curioși de unde vine numele pe care-l folosește pe rețele, am vrut să aflăm imediat povestea din spatele lui. Bogdan a povestit că, în primul an de liceu, a fost confundat cu un băiat de clasa a XII-a, pe care îl chema Bolocan. I s-a părut că i se potrivești și l-a folosit drept pseudonim când a lansat contul bolocan_fotbal.

La îndemnul prietenilor, Bolocan a început să posteze videoclipuri cu explicații despre meciuri și transferuri din fotbal, dar nu s-a așteptat la succesul pe care îl are: „Merg să îmi iau și eu dimineața o cafea și trebuie să dau păreri dacă au jucat sau nu bine”.

„Penalty-urile se ratează, nu se apară”

Este România pregătită să joace la Euro 2024? am vrut să-i aflăm opinia, iar răspunsul a fost un „Cred că da!”, destul de hotărât.

Bolocan a fost prezent la meciul de pregătire al României contra Bulgariei pentru Euro 2024, care a avut loc marți, 4 iunie, pe stadionul Ghencea. Dennis Man a ratat un penalty, iar scorul a fost 0-0. În a doua partidă de pregătire – cu Liechtenstein – naționala a remizat din nou fără niciun gol.

„Nu am un război cu presa”

În ianuarie anul acesta, a reușit să păcălească presa sportivă din România cu un fake news, apărut pe un cont de Twitter, creat de el. Postarea făcea referire la transferul unui fotbalist spaniol, Jese Rodriguez, la echipa Dinamo București. În lumea fotbalului, prima lună a anului este dedicată transferurilor și speculațiilor în ceea ce privește schimbările. „Eram destul de supărat pe ideea că nu mai există nici măcar o sursă, care să fie vag credibilă”, a spus Bolocan că a fost motivul pentru care a creat această știre falsă. A mărturisit că a fost felicitat de jurnaliștii sportivi care au preluat informațiile și asta dovedește că, în acest caz, presa nu și-a îndeplinit bine rolul de informare.

Și dacă tot am vorbit despre fotbal, l-am provocat la un joc: ce calități trebuie să aibă jucătorul perfect al României? Răspunsul a fost rapid, „șutul lui Gheorghe Hagi, fizicul lui Radu Drăgușin, inteligența în joc al lui Darius Olaru, spiritul de căpitan al lui Ianis Hagi și frizura lui Florinel Coman”.

Meciurile celor de la FC Voluntari și Franța pe același loc în topul personal

Bolocan este un fan adevărat și merge frecvent pe stadioane să simtă atmosfera de pe teren și să se bucure live de joc. „FC Voluntari este echipa pe care o susțin, iar unul din cele mai însemnate meciuri, din perspectivă emoțională, a fost cel jucat pentru retrogradare, pe care l-a pierdut. Iar, pe locul 2, când vine vorba de partide speciale la care am asistat, este meciul Franța – Elveția, din 2021. Am avut ocazia să îi văd pe jucătorii Franței, mai ales pe Kylian Mbappé”, a menționat el.

Dacă ești curios să afli mai multe detalii despre Bogdan „Bolocan” Costăchescu și despre multe altele, intră pe canalul de YouTube București FM să urmărești întreaga conversație.

Ne găsești pe Instagram și Facebook pentru momente din afara emisiunii, iar pe TikTok te așteptăm pentru sesiunea noastră de Speed Questions.

Pe noi ne poți auzi LIVE în fiecare vineri, de la ora 21:00, pe București FM, în Generația Z.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.