Pachete turistice false, noul tip de inselaciune!

Sursa Foto: Facebook / Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

Riscul inselaciunilor cu pachete turistice false creste in sezonul vacantelor, atrag atentia operatorii autorizati!

Romanii trebuie sa fie vigilenti, sa analizeze cu atentie contractele si abia apoi sa semneze si sa plateasca. Acestia sunt sfatuiti sa se fereasca de agențiile neautorizate și de cele care vin cu oferte mult prea ieftine pentru a fi reale.

Corina Gliguța, expert in turism recomanda  ,,sa nu se caute oferte care sunt extraordinar de atractive, la modul ca un hotel care in cinci locuri iți apare pe net ca are 100 lei și tu-l gasești intr-un loc ca are 10 lei, clar nu este o oferta reala. Sunt diferite site-uri care n-au in spate neaparat o agenție de turism, integratori de oferta. Mai gasești oferte, dar poate nu sunt updatate, nu sunt actualizate. Deci n-ai cum sa ai o vacanța foarte buna pe oferta super extraordinara, vai, ce pont am prins, ca nu exista așa ceva.”
Asigurarea este esențiala, spune Corina Gliguța, expert in turism:

,,Recomandam tuturor sa-și cumpere pachetul de asigurare storno si cu medicala inclusa, pentru ca asigurarea storno, daca ți se intampla ceva, te acopera de riscul de a nu mai putea pleca in vacanța, daca te imbolnavești sunt acoperite cheltuielile medicale.”

Operatorii autorizați de turism recomanda cumparatorilor ca inainte de achiziționare unui pachet de vacanța sa citeasca in detaliu toate prevederile din contract și abia apoi sa plateasca.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.