VIDEO: IRAIDA despre cea mai recentă colaborare cu Puya – „Mai bine o lăsăm așa și ne trăim viața așa cum este, cu de toate.”

După ce au oprit planeta, IRAIDA și Puya revin cu un nou hit. Facturi care se strâng, salarii care se topesc… provocările de zi cu zi!

„Las-o așa” vorbește despre stresul cotidian și problemele care par să nu se mai termine. Câteodată trăim de parcă timpul este nelimitat. Totuși, viața este scurtă, iar melodia te provoacă să gândești dincolo de aparențe. IRAIDA a venit în studioul București FM cu tonusul potrivit și tipsuri pentru o viață mai… liniștită.

IRAIDA ne-a spus povestea celei mai recente lansări: „Are dublu sens: dacă asculți doar refrenul, pare o piesă super fun, de vară, relaxată, de altfel este și unul dintre scopurile pentru care am făcut această piesă (să sune bine și să se distreze lumea pe ea), dar pe strofă vorbesc despre niște lucruri mai serioase, doar că le-am împachetat în așa fel încât să nu-ți dea cu depresie.”

„Practic îmi pun întrebări, este un fel de introspecție pe care o descriu prin versuri. Mă întreb dacă există destin, dacă există liberul arbitru. Sunt întrebări existențiale completate de un refren care vine cu soluția: mai bine o lăsăm așa și ne trăim viața așa cum este, cu de toate.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

Filmările au fost o provocare până acum pentru artistă: „Nu suport să stau afară vara din cauza căldurii, iar ambele clipuri pe care le-am lansat au fost filmate în plin sezon, deci eu cred că este un mic blestem în ceea ce privește ziua dedicată videoclipului. Din punctul acesta de vedere, a fost absolut cumplit.”

„Totuși, lucrurile pe platou au mers perfect, am avut o echipă bombă și mă bucur că am parte de astfel de oameni în jurul meu. Este greu să găsești o echipă care să vrea cu adevărat să reușești să evoluezi de la o zi la alta.”

Trăirile artistei atunci când și-a auzit prima dată vocea pe radio au fost intense: „A fost ceva ireal pentru mine, pentru că eu am început pe poziția de compozitor, adică să stau în spatele artiștilor și să fac muzică. Într-adevăr, scriam și pentru mine în paralel, dar nu lansam nimic.”

„M-am bucurat să aud piesele făcute de mine și atunci când erau cântate de alți artiști, însă să auzi piesa ta cu vocea ta, sentimentele tale, trăirile tale, este cu totul altceva. În același timp te simți foarte expus și vulnerabil pentru că ai lăsat toată ființa ta în univers pentru lume, te bucuri că muzica ta ajunge la cât mai mulți oameni.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus, cât despre noua piesa, dacă îți place, „Las-o așa” … pe repeat!

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.