Mașini de epocă, la Palatul Elisabeta!

Foto: Facebook/Retromobil

Bucureștenii sunt invitați la expoziția-eveniment “Mașinile Bucureștilor – Interbelicele Orașului”. Aceasta poate fi vizitată, de astăzi până pe 15 septembrie, la Palatul Elisabeta din Capitală. Expoziția este organizată de Retromobil Club România și găzduită de Asociația Casa Majestății Sale.

”Automobile marcante pentru România anilor ‘20 – ‘40 se vor aduna în grădina Palatului Elisabeta în această vară unde vor aduce povești despre orașul, mașinile și locuitorii săi, despre România acelor ani într-o celebrare a lucrurilor care contează și care ne unesc. Piesa de rezistență este un Mercedes-Benz fabricat între 1933-1936.

Astfel, în fiecare zi de weekend (sâmbată- duminică) din perioada 20 iulie – 15 septembrie 2024, autovehicule interbelice aparținând colecționarilor secției Antebelice a Retromobil Club România vor fi expuse în grădina Palatului”, anunță organizatorii.

Reprezentanții Retromobil precizează că selecția „Interbelicele Orașului” se alătură expoziției regale Palatul Elisabeta, care va fi deschisă pentru vizitatori în cadrul unor tururi ghidate.

Accesul în curtea Palatului Elisabeta pentru vizitarea expoziției de automobile se va realiza în fiecare zi de sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 16:00, iar intrarea costă 40 de lei.

În lunile iulie și august, Palatul poate fi vizitat în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00-13:00 și 14:00-17:00. Biletele de intrare pentru copii, elevi, studenți și pensionari costă 20 lei de persoană, iar cele pentru adulți sunt 40 de lei. Vizitatorii au acces în Salonul Mihai I, Galeria de Artă Contemporană, Salonul Carol I și Elisabeta. De asemenea, pot vizita Salonul Alb, dar și Biroul Majestății Sale, Sala Regilor, Holul de Marmură și Sufrageria Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.