Performanţa olimpică a sportivilor români va fi sărbătorită prin show-uri de apă, muzică şi lumini

Foto: Simfonia apei/ facebook

Începând de vineri, 26 iulie, la Fântânile Urbane din Piața Unirii se va introduce o nouă temă de spectacol – SIMFONIA CAMPIONILOR – în contextul celebrării a 100 de ani de la câștigarea primei medalii olimpice de către România, anunță APA NOVA București.

Totodată, în premieră, doar în weekend-ul de 26, 27 și 28 iulie, vizitatorii Fântânilor Urbane vor avea parte, la finalul show-urilor de apă, muzică și lumini și de spectacole cu peste 150 de drone, care vor reprezenta disciplinele sportive care au adus glorie olimpică țării.

Programate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, spectacolele de la Fântânile Urbane din Piața Unirii, cu o durată de aproximativ 45 de minute, se desfășoară anul acesta cu începere la ora 21:30 în luna iulie, de la ora 21:00 în luna august, iar în septembrie, de la ora 20:00.

Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii, iar în zilele și în intervalul orar al spectacolelor, traficul rutier este restricționat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântânilor).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.