Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor organizează un nou târg de adopții în Parcul Carol

Sursa foto: Facebook / ASPA Bucuresti

Zeci de căței așteaptă să-și găsească o familie iubitoare la târgul de adopții organizat sâmbătă, de ASPA București.

Cățeii propuși spre adopție sunt deparazitați intern și extern, microcipați și sterilizați, dacă vârsta o permite.

La târg va fi prezentat și catalogul online, disponibil pe www.aspa.ro, de unde cei care își doresc un animal de companie, își pot alege blănosul potrivit, în cazul în care nu se află printre cei prezenți la târg, au spus cei de la ASPA.

Vizitatorii vor avea ocazia să întâlnească zeci de câini de toate rasele și talile, toți dornici să-și găsească „omul lui”.

Cei interesați pot afla detalii despre istoricul medical și personalitatea fiecărui cățel pentru a lua cea mai bună decizie.

Procesul de adopție este simplu și transparent. Viitorul stăpân trebuie să completeze un formular de adopție și să discute cu reprezentanții ASPA pentru a se asigura că sunt pregătiți să îngrijească un animal de companie. Voluntarii și angajații vor oferi sprijin și sfaturi pentru a asigura o tranziție cât mai ușoară pentru câinele adoptat.

ASPA încurajează întreaga comunitate să participe la târgul de adopții, chiar dacă nu sunt neapărat în căutarea unui câine. Simplul act de a veni la eveniment și de a interacționa cu animalele poate ajuta la creșterea gradului de conștientizare a problemei abandonului animalelor.

Târgul de adopții va avea loc sâmbătă, în Parcul Carol din București, de la 10:00 la 16:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.