„Biblioteca la firul ierbii” revine în Parcul Drumul Taberei din Capitală

Proiectul „Biblioteca la firul ierbii”, dedicat copiilor care îşi petrec vacanţa de vară în Capitală, va fi organizat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) pe 26 iulie şi 2 august în Parcul Drumul Taberei din Capitală.

Proiectul reuneşte o serie de evenimente cultural-educative, captivante şi interactive, care au ca scop încurajarea creativităţii şi dezvoltarea imaginaţiei, în rândul acestora, prin intermediul cărora să descopere lumea minunată a cărţilor şi a bibliotecii.

Jocuri, ghicitori, ateliere de lectură şi de creativitate sunt doar câteva dintre activităţile care vor adăuga valoare timpului petrecut în natură, alături de bibliotecarii BMB. Chiar şi personajele creative ale Teatrului de Păpuşi „Licurici” vor fi prezente, pregătite să dăruiască clipe de poveste. Atelierele de creaţie şi lectură vor pune accent pe dezvoltarea personalităţii copiilor, permiţându-le, în acelaşi timp, să intre în lumea inedită a personajelor favorite, informează Biblioteca Metropolitană Bucureşti.

Totodată, participanţii vor avea oportunitatea de a-şi face, în mod gratuit, un permis de bibliotecă. Participarea la toate activităţile din cadrul Bibliotecii la firul ierbii este gratuită.

Activităţile sunt organizate în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 şi cu sprijinul Direcţiei Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.