VIDEO: „Eram în studio, aveam un vibe de vară, stăteam la aer condiționat, beam un latte cu gheață și m-am gândit cum ar fi să fim la mare acum?!” – ADI despre povestea piesei „Vreau”

ADI lansează o nouă piesă prin care îți spune care este lista lui de dorințe! „Vreau” e pe good vibes, te binedispune de la prima ascultare. ADI visează la un șezlong confortabil sub un soare strălucitor, lângă o mare liniștită și albastră, având alături persoana iubită. Artistul a venit astăzi în studioul București FM si ne-a vorbit despre dorințe implinite.

ADI a venit la radio cu forțe proaspete și cu multe planuri pentru viitorul apropiat! „Foarte bine fac, am ieșit din studio, din vizuina mea și am început să lansez piesele pe care le-am în ultimele șase luni. Pregătesc albumul pentru noiembrie!”

„Nu se consumă la fel de mult albumul în pop, dar dacă ne uităm la partea urbană, acolo lucrurile stau diferit, inclusiv la noi în România, cifrele vorbesc. În orice caz, nu mi se pare de neglijat, vreau să am albume, vreau să existe ceva, indiferent de căt de ascultate sunt.”

Artistul ne-a povestit cum a luat naștere cea mai nouă lansare. „A apărut destul de adhoc într-o sesiune în care aveam un vibe de vară, era foarte cald afară, stăteam la aer condiționat, beam un latte cu gheață și m-am gândit cum ar fi să fim la mare acum?!”

„Practic, dintr-o discuție a apărut această piesă care are fix vibe-ul care trebuie, de vară. Mi se pare că este una dintre piesele pe care le pui în difuzoare când te duci la mare.”

ADI este atent la tot ce mișcă în industria muzicală. „Îmi fură foarte multe lucruri ochii și eu sunt oricum în continuă descoperire cu tot ceea ce se întâmplă în muzică. Îmi place foarte mult să urmăresc tendințele de peste tot, nu doar de la noi.”

„Ascult foarte multe tipuri de muzică și în diferite limbi, de asta nu mă mai surprinde nimic. Doar încerc să descopăr și să înțeleg fiecare val care vine, fiecare trend, nu neapărat ca să-l urmez, dar îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă.”

Muzica se schimbă. „Ne aflăm într-o perioadă de tranziție, inclusiv în România, muzica se transformă în ceva interesant și apar din ce în ce mai multe subgenuri, ceea ce este tare. Fiecare om încearcă să găsească ceva al lu, mai mult decât până acum.”

„Cum a fost de fiecare dată, dacă vă uitați în 2000 până în 2010 a fost cumva muzica, apoi din 2010 până în 2020 s-a schimbat total. Mereu au existat fluctuații de stiluri și sunt curios unde ne vom duce acum.”

În ultima perioadă, printre tendințe au fost remake-urile. ADI ne-a povestit: „Nu sunt marele fan al remake-urilor, dar este este o urmare bună, părerea mea, pentru că generația nouă nu știe sau nu este neapărat curioasă să descoperă melodiile din trecut. Acum ascultă anumite piese pentru prima dată într-o altă formă, dar sunt încântăți de linia melodică, iar asta spune multe despre muzica veche, despre cât de bună era.”

„Am făcut și eu remake pentru o piesă, încă nu e lansată. Este una dintre piesele mele preferate de când eram copil, De ce plâng chitarele? de la Ozon. Cu ei am crescut, sunt un model pentru mine, mai ales Dan Bălan.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus și plimbă-te apoi printre note muzicale ascultând piesa lui ADI!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.