Weekend Sessions continuă pe 27 si 28 iulie

Foto: Weekend Sessions în muzee & grădini/ facebook

Weekend Sessions și Muzeul Muncipiului București vă invită la ultimele întâlniri din sezonul de vară, care vor avea loc pe  27 si 28 iulie.

Programul pentru sâmbătă, 27 iulie, include tururi ghidate cu Ana Maria Maciucă de la MMB, la orele 15:00 și 16:30. Seara, vizitatorii se vor bucura de o sesiune de muzică clasică cu soprana Andreea Pîrvulescu, între orele 17:30 și 18:30, urmată de concertul Interbelic Mood cu Claudia Ciobanu, Victor Ion Valentin și chitaristul Bogdan Tănase, între orele 18:30 și 20:00.

Duminică, 28 iulie, programul continuă cu tururile ghidate, urmate de concertul de vioară și violoncel susținut de Alina Horez și Alexandra Pascaru, între orele 17:00 și 18:00, și spectacolul „La belle musique française” cu Monica Opra și Alexandru Nuca, între orele 18:00 și 19:30.

În ambele zile, de la ora 15:00, se vor desfășura ateliere de educație digitală și robotică organizate de MindHub București Unirii, precum și ateliere pentru toate vârstele susținute de Comunitatea AntrepreMame.

Vizitatorii vor descoperi la Palatul Suțu expozițiile deschise în această perioadă, inclusiv expozițiile tematice: „Dinamica palatelor voievodale de la București și Târgoviște în perioada medievală”, „Gheorghe Marinescu – o viață dedicată muncii, științei, progresului”, „Vechi cărți românești cu steme domnești și stihuri poeticești”, „Mărturii din Gulag: memoria victimelor regimului totalitar-comunist” și „Între România și Franța. Un parcurs plastic remarcabil”, precum și expoziția permanentă „Timpul orașului”.

Programul poate fi urmărit pe: www.weekendsessions.ro

Weekend Sessions este o inițiativă culturală independentă dedicată celebrării spațiilor culturale de referință și încurajării socializării alături de antreprenori și artiști independenți.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.