Gimnastul Andrei Muntean pleacă de la Paris cu inima împăcată

Foto: Andrei Muntean/Facebook

Gimnastul român Andrei Muntean, a afirmat, sâmbătă, după ce a concurat în calificări la paralele, în prima subdiviziune a concursului masculin de gimnastică artistică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, că este împăcat cu gândul că va părăsi competiţia supremă cu inima împăcată că a făcut tot ce a depins de el.

”Am încercat să mă bucur la maxim de tot ce înseamnă Jocurile Olimpice şi mă voi bucura în continuare. Cu gândul ăsta am venit aici, mi-am dorit din suflet să mă bucur, pentru că nu ştiu dacă este ultima Olimpiadă sau nu, dar m-am gândit să o iau ca şi cum ar fi ultima, să mă bucur de tot ce înseamnă Jocurile Olimpice, tot ce înseamnă această competiţie importantă.

Eu nu ştiu dacă am fost vreodată mulţumit de exerciţiul pe care l-am făcut, întotdeauna mi-am dorit să ating perfecţiunea, mi-am dorit să fac un exerciţiu perfect, însă astăzi pot spune că după toate problemele de sănătate cu umerii, pe care le-am avut în ultima perioadă, pot spune că a fost un exerciţiu nu ştiu dacă satisfăcător, dar un exerciţiu de care sunt mândru. Mă bucur că am reprezentat România cu capul sus şi sper ca toţi cei de acasă care m-au urmărit să fie mândri de mine” a declarat Muntean.

Andrei Muntean a fost notat cu 14,366 în calificările de la paralele, sâmbătă, iar la finalul primei subdiviziuni în care a concurat se afla pe poziţia a 7-a, cu slabe şanse de calificare, având în vedere că urmau alte două subdiviziuni, cu sportivi mult mai bine cotaţi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.