Linia de autobuz 205 va fi deviată, luni

Foto: TPBI/ facebook

Autobuzul 205 va circula, luni, 29 iulie, pe un traseu modificat între orele 08.00-11.00, ca urmare a restricționării traficului rutier pe Calea Victoriei (între Str. Ion Câmpineanu și Bd. Regina Elisabeta).

Restricțiile au fost impuse pentru ceremonia dedicată „Zilei Imnului Național”, anunță Primăria Capitalei.

Astfel, în perioada menționată, autobuzele liniei 205 vor circula pe traseul de baz ȋntre terminalul „Străulești” şi intersecția Calea Victoriei/ Str. Demetru I. Dobrescu, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Unirii, pe Str. Demetru I. Dobrescu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Str. Halelor, terminal „Piața Unirii 2”.

Pe sensul opus, traseul nu va fi modificat.

În timpul ceremoniei intonării Imnului Național al României (între orele 10.00-11.00), mijloacele de transport în comun aflate pe Bd. Regina Elisabeta vor staționa, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, aproximativ 10 minute, până la finalizarea ceremoniei și ridicarea restricției de circulație.

De Ziua Imnului Național, pe 29 iulie, au loc ceremonii militare în toate garnizoanele din țară.

La București, ceremonia dedicată evenimentului va avea loc, începând cu ora 10.00, în Piața Tricolorului din fața Palatului Cercului Militar Național, de pe Calea Victoriei.

Ziua Imnului Național al României a fost proclamată prin Legea nr. 99/1998 și se sărbătorește în fiecare an, la data de 29 iulie.

„Deșteaptă-te române!” a fost compus de Anton Pann, iar versurile au fost scrise de poetul Andrei Mureșanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.