Program prelungit pentru plata taxelor și impozitelor locale în Sectorul 1

Pentru a face față valului mare de contribuabili care doresc să își plătească taxele și impozitele locale în primele zile ale anului, Primăria Sectorului 1 anunță un program prelungit la serviciile de acest tip.

Astfel, sâmbătă, 11 ianuarie 2014, casieriile DGITL Sector 1 din Piața Amzei nr. 13, Calea Griviței nr. 208, Str. Pajura nr. 13, precum și casieria din incinta Primăriei Sectorului 1 (Șos. București-Ploiești nr. 9-13) vor avea program cu publicul între orele 08.30 – 16.30.

Pe lângă plata în numerar la casieriile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale, Primăria Sectorului 1 a pus la dispoziția contribuabililor o gamă variată de modalități moderne de plată a taxelor și impozitelor: plata electronică prin internet banking, plata cu cardul și începând din luna septembrie 2013 plata online prin ghiseul.ro.

Rezultatele acestui demers se văd deja: Primăria Sectorului 1 adună aproximativ 10% din plăţile cu cardul la nivel naţional a taxelor şi impozitelor locale.

În această zonă administrativă s-a înregistrat cel mai mare număr de plăţi a taxelor şi impozitelor cu cardul la 1.000 de locuitori, cu 37% mai multe față aceeași perioadă a anului trecut.

În viitor, pentru creșterea numărului de plăți cu cardul vor fi deschise standuri speciale prin care cetăţenii Sectorului 1 să poată plăti taxele cu cardul în centrele comerciale, în orice zi a săptămânii, conform programului de lucru al centrului comercial.