Festivalul Deltei revine în Bucureşti!

festivalul_delteiWeekend-ul acesta are loc ediția de iarnă a Festivalului Deltei: atmosferă, obiceiuri, preparate tradiționale.
După 3 ediții de succes, la care au participat peste 5000 de persoane, Festivalul Deltei revine în București. Evenimentul se va desfășura la cantina din incinta Facultății de Drept, în intervalul orar 11:00 – 19:00, iar intrarea este gratuită.

Evenimentul oferă posibilitatea vizitatorilor să intre în contact cu tot ce are mai prețios Delta Dunării, cea mai bine conservată dintre Deltele Europei: produsele tradiționale, obiceiurile, oamenii locului, rețetele tradiționale intrate în patrimoniul imaterial românesc.

Bucureştenii vor putea gusta celebra ciorbă de crap, chifteluțe de pește cu garnitură de cartofi, pește la grătar cu cartofi, frigărui cu cartofi, saramură cu mămăliguță, pește prăjit după rețete tradiționale cu cartofi, precum și minunatele sarmale de pește.

Vizitatorii pot să uite de vremea rece de afară cu un delicios pahar cu vin fiert sau gustând, la desert, dintr-unul din preparatele surpriză pregătite de organizatori. Decorul tradițional va întregi peisajul, iar muzica specifică locului va crea o atmosferă de poveste la sute de kilometri depărtare de Delta Dunării.

De asemenea, vizitatorii vor fi întâmpinați cu surprize și cadouri de către organizatori.
Sărbătorind Sfântul Nicolae pe stil vechi, toți cei care poartă numele acestui Sfânt și cumpără un meniu în cadrul Festivalului Deltei vor primi, din partea organizatorilor, un cadou surpriză, de care se pot bucura alături de cei dragi!
Evenimentul cu profil gastronomic tradițional se desfăşoară sâmbătă şi duminică, iar intrarea este gratuită.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.