Simona Halep joaca pentru finala

Simona Halep va juca in aceasta dimineata, de la ora 6, in semifinalele turneului de la Shenzen in compania chinezoaicei Saisai Zheng, cea care a eliminat-o pe Alexandra Dulgheru în primul tur.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Shenzhen după ce a învins-o joi dimineaţă pe Aleksandra Kruniciîn două seturi, 6-3, 6-3. Românca, locul 3 mondial, a învins-o lejer pe sîrboaică şi a făcut un apel la public pentru meciul următor.

„Este primul turneu al anului pentru mine, mă bucur că sînt în semifinale. Mă simt foarte bine aici la Shenzhen, sunt pentru prima dată aici. Mulţumesc publicului care a venit să vadă acest meci. Sper ca fanii să fie de partea mea şi mîine”, a spus Halep, conform Digisport.

În varstă de 20 de ani, Zheng ocupă locul 97 WTA şi prin această calificare şi-a egalat cea mai bună performanţă în cadrul unei competiţii WTA 250. Zheng a ajuns in semifinale după ce a trecut de a patra favorită Zarina Diyas, poziţia 32 WTA, scor 3-6, 7-6 (7-2), 6-2

Partida Halep – Zheng va avea loc la ora 6:00 si va fi transmisa în direct la DigiSport 1. Meciul este programat pe terenul central, aşa că nu va depinde de încheierea vreunui alt meci.

In a doua semifinala se vor intalni Timea Bacsinszky din Elvetia (25 ani, locul 47 mondial) si Petra Kvitova (locul 4 ATP, 25 ani) din Cehia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.