Concert Benetone în Club Prohibition

concert Benetone club ProhibitionStim că sâmbăta seară este foarte importantă pentru cei ce vor să simtă că traiesc cu adevarat în weekend şi tocmai de aceea vă recomandăm o seară incendiară, plină de ritm şi muzică bună.
O propunere tentantă vine dinspre clubul Prohibition, acolo unde sâmbătă seara are loc un super concert live susţinut de trupa BENETONE.

De la ora 22:00 în clubul din Centru Vechi al Bucurestiului vei putea dansa pe sound-ul inconfundabil al multor piese clasice din repertoriul Stereophonics, Dire Straits, Billy Idol, dar şi pe muzică nouă, semnată de One Republic, John Newman, Lana del Rey şi Kings of Leon.

Distractia este garantată de Alex Porro, Mircea, Edi si Alex, adică membrii trupei BENETONE, o formaţie ce s-a lansat în muzică drept o trupă de cover-uri ce pune în valoare acele piese create să nu apună niciodata!
Băietii de la BENETONE, care ne-au vizitat live în Linia de Noapte pe 98,3 şi www.bucurestifm.ro, se vor asigura că în weekend nu există limită la distractie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.