Se circulă în condiţii de iarnă

ninsoare1-600x330Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate în această dimineaţă pe toate categoriile de drumuri.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, însă, că la această oră nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se semnalează ninsoare şi viscol pe alocuri, iar stratul de zăpadă măsoară aproximativ 5 cm. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant. Se recomandă o viteză de maxim 60 km/h.

În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, la ieşirea din oraşul Novaci, un echipaj de poliţie nu permite accesul autovehiculelor care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă către Rânca, recomandând folosirea lanţurilor antiderapante.

În judeţul Giurgiu, pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 44, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, alternativ, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicat un autotren, la ieşirea din localitatea Daia. Conducătorul autovehiculului respectiv a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo-rutiere, derapând şi blocând sensul de mers Bucureşti-Giurgiu.

În judeţul Mehedinţi, pe DN6, la ieşirea din Orşova către Drobeta-Turnu Severin, la kilometrul 360, traficul rutier încă se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza accidentului rutier din data de 06 februarie 2015, în care au fost implicate trei autotrenuri .

În judeţul Caraş-Severin, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN57B, în zona Iablaniţa. Drumul a fost blocat în ambele sensuri la kilometrul 85+650 de metri, din cauza unor stânci care s-au desprins din versant în data de 05.02.2015, în jurul orei 22:40. Lucrătorii de la drumuri acţionează pentru degajarea celeilalte benzi.

Şi traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă pe cele două aeroporturi ale Capitalei, iar până în prezent nicio cursă NU a fost anulată din cauza condiţiilor meteorologice.
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă că unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.