Mâncăruri rafinate la restaurantul Hotelului de Gheaţă
Articol de Sabina Lapadatescu, 27 februarie 2015, 10:14
Mâine, de la ora 19:00, în restaurantul de gheaţă al hotelului de la Bâlea Lac, maestrul bucătar elvetian, Jakob Hausmann, stabilit de mulţi ani în România, va găti mâncăruri rafinate.
Potrivit organizatorilor, meniul va cuprinde: supă de orz în stil elveţian, somon marinat cu cous-cous şi aromatizat cu citrice, muşchi de porc cu sos fondue cu legume blanchate şi cartofi noi, branză elveţiană cu roşii cherry dulci şi Panna Cotta cu fructe de pădure flambate. O parte dintre preparate vor fi servite chiar pe farfurii de gheaţă.
Cei care doresc să participe la spectacolul culinar din restaurantul de gheaţă trebuie să-şi facă rezervare, iar preţul unui bilet este de 198 de lei.
Cunoscutul maestru bucătar Jakob Hausmann va mai susţine astfel de spectacole culinare la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac pe 14 martie şi pe 4 aprilie.