Târgul de miei de la Apărătorii Patriei s-a deschis de astăzi!

Târgul va fi deschis până pe data de 11 aprilie, în incinta complexului agroalimentar Apărătorii Patriei, situat pe Șoseaua Berceni numărul 183, chiar în proximitatea stației de metrou Apărătorii Patriei.
Targul dispune de 50 de ţarcuri pentru miei și de un abator, in suprafață de 280 de metri pătrați, inclusiv instalația de asomare.

Abatorul a fost igienizat, iar activitatea de sacrificare a mieilor va fi supravegheată de către reprezentanţii ANSVSA. La târg, au venit ciobani din zonele limitrofe Capitalei, dar și din județele Dâmbovița, Giurgiu și Sibiu, precum și crescători de oi din Dobrogea.

Cu prilejul deschiderii Târgului de Miei, Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, i-a îndemnat pe toți bucureștenii să cumpere carne de miel doar din surse verificate și să nu sacrifice siguranța de dragul unor prețuri mai mici.

Piedone i-a asigurat pe toți cei care vor cumpăra carne de miel sau alte produse de măcelărie de la Târgul de Miei sau din alte piețe din Sectorul 4, care au zone consacrate produselor din carne, că toate zonele pentru comercializarea cărnii și a produselor din carne îndeplinesc normele igienico-sanitare de siguranță.

Cristian Popescu-Piedone:

Text & Foto: Mircea Apostolescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.