Ştefan Bărboianu îl dă în judecată pe Ionuţ Negoiţă

Meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti, din finala Cupei Romaniei, pe Stadionul Tineretului din Brasov, miercuri, 25 mai 2011. In imagine, Stefan Barboianu

După ce Ionuţ Negoiţă l-a dat afară de la Dinamo pe Ştefan Bărboianu şi l-a acuzat ca a vîndut meciul cu Steaua, meci pierdut de Câini cu 3-1, jucătorul a decis să-şi dea în judecată fostul patron.
Bărboianu a negat din nou acuzaţiile de „blat” formulate la adresa lui de Ionuţ Negoiţă, cerându-i acestuia să se adreseze autorităţilor şi să probeze afirmaţiile făcute.
„Eu şi avocatul meu vom face toate demersurile legale pentru a se afla adevărul şi a mi se face dreptate, pentru că în acest moment imaginea mea ca fotbalist a fost grav afectată. Am stat deja de vorbă cu avocatul, am pus la cale tot, voi urma toate procedurile pe care mi le va spune şi el se va ocupa de tot de aici încolo. Nici nu ştiu şi nici nu mă interesează de ce a declarat Negoiţă acele lucruri. Fiecare o să răspundă pentru ce spune”.
Fostul fundaş al lui Dinamo a ţinut să lămurească şi subiectul despre întâlnirea pe care a avut-o cu George Ţucudean după derby, precizând că atacantul Stelei este cel mai bun prieten al său: „Eu m-am întâlnit cu George Ţucudean după meci. Am luat masa împreună. Este fratele meu, este prietenul meu, ce să facem acum, să nu mai ieşim? Am oferte, nu mă plâng, voi vedea dacă îmi voi încheia cariera de fotbalist”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.