Lansare volum ”Scrisori de la Polul Est” de Bogdan Suceavă‏

Maine, 19 mai, la orele 18.00, întalnire cu scriitorul Bogdan Suceavă la Librăria Open Art (Str.Pitar Moș nr.12, intrarea de pe str.Arthur Verona).
Va fi lansat volumul ”Scrisori de la Polul Est”, volum care reunește o serie de articole publicate în Observatorul Cultural în ultimii 10 ani, cu referință la contradicțiile și problemele de natură etică din diferitele sfere ale vieții sociale romanești.

Vor fi prezenți pentru a vorbi despre autor și volumul care va fi lansat (apărut la editura Agol), Dan Mircea Cipariu, Mugur Grosu, Florin Iaru, Claudiu Komartin, Paul Vinicius și editorul Dan Iancu.

„Este extraordinar de greu să fii scriitor de limba română. Pe lângă faptul că îți scrii cărțile (un act întotdeauna plin de dificultăți lăuntrice), trebuie să studiezi, să te ții la curent cu ce se întâmplă în lume, și, pe deasupra, să te confrunți cu dificultățile majore ale spațiului literar românesc. Drumul tău se intersectează cu politicieni, cu tot felul de personaje frus­trate care simt nevoia să-și exercite autoritatea asupra ta. Merita descris cât de greu este și paginile următoare dau măsura acestei tensiuni, poate mai mult decât ori­ce pagini de jurnal.”(Bogdan Suceavă)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.