Al doilea suspect în cazul bărbatului înjunghiat în luna mai, în Centrul Vechi, a fost prins

Unul dintre cei doi suspecţi în incidentul în care un bărbat a fost înjunghiat în Centrul Vechi al Capitalei,a fost prins în Spania, potrivit unor surse din Poliţia Română.

Suspectul – Cătălin Şerban – era dat în urmărire de IGPR şi urmează să fie adus pe teritoriul ţării în următoarele săptămâni.

Potrivit surselor citate, procedurile de predare în interiorul Uniunii Europene durează între două şi patru săptămâni, fiind vorba de o procedură simplificată, şi nu de extrădare.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în torace de un individ necunoscut în noaptea de 16 mai, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, în acest caz solicitându-se sprijinul cetăţenilor care au văzut incidentul.

În urma cercetărilor desfăşurate în cauză au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în imagini observându-se atât momentul producerii agresiunii, cât şi faptul că agresorul şi persoanele care îl însoţeau au părăsit în grabă locul faptei imediat după înjunghierea victimei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.