Vacanța pe litoralul românesc poate fi un adevarat pericol pentru turiști
Articol de , 12 iulie 2015, 12:50
Chiar și restaurantele scumpe aleg variante ușoare pentru caștiguri mari, în detrimentul sanatății clienților.
Carne expirată, fructe de mare alterate şi brânzeturi congelate.
Asta au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor în restaurantul unul club cu pretenţii din nordul staţiunii Mamaia.
Patronul localului s-a ales cu amenda maximă de 20.000 de lei, iar restaurantul are acum lacăt pe uşă.
Controlul din nordul staţiunii Mamaia vine după alte patru inspecţii de amploare făcute în ultimele trei săptămâni.
Două dintre ele au avut loc în aceeaşi staţiune, unde inspectorii au distrus peste 250 de kilograme de alimente alterate.
De asemenea, la controlul care a avut loc în Eforie Sud, inspectorii OPC au închis o terasă.
Acolo au găsit sarmale şi pâine cu mucegai, dar şi lactate expirate de două săptămâni.