Mancare buna, atmosfera relaxanta…Alina Manole a gatit „La Copac” intr-o noua editie „Cu Artistii la Ceaune”
Articol de Vicentiu Andrei, 25 iulie 2015, 13:55 / actualizat: 29 iulie 2015, 15:46
Imaginati-va un loc umbros si rustic invaluit in aromele apetisante ale unei mancari la ceaun.
Totul se intampla „La copac”, un local rustic din centrul Bucurestiului, acolo unde Alina Manole, artista de folk-jazz, isi etaleaza talentele culinare.
Aceasta este cea de-a doua editie a intalnirilor „Cu artistii la ceaune” din acest sezon, prima editie avand-o ca amfitrioana pe artista Camelia Capitanu.
Afinitatea Alinei Manole fata de arta culinara dateaza inca din copilarie, atunci cand le ajuta pe mama si pe bunica ei la gatit.
Sambata aceasta, Alina ne-a rasfatat cu un bors limpede de cocos si cu o tocana de vitel cu paste, totul fiind gatit la ceaun cu foc de lemne, aroma care plutea in aer fiind realmente irezistibila.
Cat despre gust, din pacate nu poate fi reprodus in cuvinte.
Iar pentru ca sfarsitul incununeaza opera, la desert s-au servit fructe proaspete de livada si porumb copt.
Si uite asa, mai uiti de silueta si te lasi furat de placerile gustative 🙂
Urmatoarea editie, de peste doua saptamani, il va avea ca bucatar sef pe Albert Mihaiteanu, solistul trupei punk „Niste baieti”.
In ritmul asta, adio silueta!
Autor: Ovidiu Moldovan