Cozi de tiruri de zece kilometri şi şoferi nemultumiţi la vama Giurgiu-Ruse

Din nou, turiştii au aşteptat la trecerea frontierei spre Bulgaria şi au claxonat in neştire pe tot parcursul nopţii trecute.
Cozile au fost atât de mari incât maşinile care aşteptau au ocupat şi banda a doua de mers către Giurgiu şi practic intrarea in municipiu a fost blocată.
18 echipaje de politie s-au aflat la faţa locului şi au creat o bandă suplimentară de mers spre Giurgiu pe contrasens pentru a permite acceseul riveranilor in oraş, a precizat purtătorul de cuvând IPJ Giurgiu, Cristian Suta.

El spune că această situaţie va persista deoarece se circulă pe o singură bandă pe podul prieteniei şi la intrarea şi la ieşirea din ţară pentru că pe partea românească se lucrează la reabilitarea podului.
Si la această oră, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, pe partea românească, aşteaptă o coloană de tiruri de aproximativ un kilometru.
Centrul Infotrafic le recomandă şoferilor să folosească rutele alternative pentru evitarea blocajelor: Calafat, Bechet, Zimnicea, Calarasi, Negru Voda sau Vama Veche.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.