Lotul României de rugby a revenit astazi de la Cupa Mondială 2015

La Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”, sportivii români, precum și reprezentanții Federației Române de Rugby au fost întâmpinați cu aplauze de zecile de suporteri, care au așteptat sosirea lor cu steaguri tricolore și buchete de flori.

Potrivit Agerpres, nternaționalul Florin Vlaicu a declarat la sosirea de la Cupa Mondială de rugby, că România a avut adversare dintre cele mai mari națiuni ale lumii cu balonul oval și este mulțumit pentru prestație.

”În mod sincer, da, mă așteptam la o asemenea primire, mă așteptam să fim primiți bine, cred că nu ne-am făcut de râs la Cupa Mondială și am reușit să facem o performanță destul de bună, o victorie, am jucat cu cele mai mari națiuni ale lumii și suntem foarte mulțumiți”, a spus Florin Vlaicu.

În continuare, el a precizat: ”Pentru mine a fost a treia Cupă Mondială, ceva unic în viața unui sportiv și sper să nu fie ultimul. Nu o să ne fie mai greu mai departe. O să fie la fel. Suntem niște jucători muncitori și sperăm ca pe viitor să reușim să jucăm destul de bine și să ne calificăm și după campania viitoare. Știm faptul că o să fie greu, dar noi o să ne jucăm șansa și cred că o să fim prezenți și la Cupa Mondială viitoare”.

Mijlocașul la grămadă Florin Surugiu, care a revenit marți din Anglia, alături de echipa de rugby a României, a declarat că a participat la o Cupă Mondială frumoasă, cu multe momente unice.

”Mă așteptam la o așa primire la aeroport, cu un număr mare de oameni. Sunt emoționat și mă bucur că ați venit. A fost o Cupă Mondială frumoasă, chiar dacă nu ne-am îndeplinit obiectivul (două victorii, n.r.), dar momentele trăite acolo au fost unice”, a spus Florin Surugiu.

Despre faptul că și-a cerut iubita în căsătorie pe stadionul Wembley, după meciul pierdut de România în fața Irlandei, scor 10-44, Surugiu a arătat: ”Un moment unic a fost și această cerere în căsătorie. În mod normal, a fost un moment special pentru mine, pentru asta am și ales să fac gestul chiar la Cupa Mondială”.

Legat de meciul pierdut cu Italia, Florin Surugiu a precizat: ”A fost un joc foarte bun și un moment foarte frumos. Clar Italia a fost mai bună ca noi, dacă avem și noi meciuri cu asemenea echipe în fiecare an, în mod clar vom crește și vom deveni mult mai buni în competiție. La această competiție au fost echipe puternice, mari națiuni și ca să dai piept cu asemenea echipe, asta se poate întâmpla doar la patru ani”.

Florin Surugiu a fost la Cupa Mondială protagonistul a două momente speciale care au fost reflectate de presa internațională. În primul rând, el și-a cerut iubita în căsătorie pe stadionul Wembley, iar apoi a izbucnit în plâns cu lacrimi mari pe față, după victoria în fața Canadei.

Lotul de rugby al României a revenit, marți dimineața, de la Cupa Mondială 2015, competiție care are loc în Anglia și Țara Galilor. România a obținut, la această competiție, o singură victorie în Grupa D, 17-15 cu Canada, fiind învinsă de Franța cu 38-11, deIrlanda cu 44-10 și de Italia cu 32-22.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.