Claudiu Keșeru a marcat din nou pentru Ludogorets

Ludogorets Razgrad a jucat astazi la prânz pe teren propriu, în etapa a 13-a a campionatului Bulgariei. Claudiu Keșeru a marcat din nou și echipa sa a depășit-o pe a lui Laurențiu Reghecampf.

Ludogorets a întâlnit pe PFC Montana și a deschis scorul încă din minutul 2, când Jonathan Cafu a încercat să-i paseze decisiv lui Keșeru, un fundaș advers a respins, dar mingea i-a revenit brazilianului, care a marcat.

În minutul 75, Cafu a scăpat pe dreapta, de unde i-a trimis în fața porții lui Keșeru și atacantul român a reușit cel de-al șaselea gol als ezonului, în opt meciuri jucate pentru Ludogorets. E golgheterul campionatului bulgar, în urma reușitei de sâmbătă.

Potrivit digisport.ro. Cosmin Moți a fost și el integralist, în vreme ce Andrei Prepeliță a jucat din minutul 76 la Ludogorets, care a urcat pe locul al doilea în urma acestui succes, 24 de puncte, unul mai puțin decât liderul, Levski, și unul mai mult decât Litex, echipa lui Laurențiu Reghecampf, care vineri a remizat, 0-0, pe teren propriu, cu Lokomotiv Plovdiv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.