Dacă e joi, e…”Folk Nights by Gorby !” invitat Cătălin Ungureanu

Arhiva

E un ger năprasnic în București, de nu-ți vine să ieși din casă sub nici un pretext… și totuși, pretextul vine de la Iași, via Brașov și se numește Cătălin Ungureanu. Atât de bine cântă băiatul ăsta, încât nu ar trebui să rătați întâlnirea cu el, în această seară, (19.30) la Ursuleț în Herăstrău.

Catalin Ursuleanu Am să vin acum şi cu argumentele: este unul din câștigătorii prestigiosului Festival Național de muzică folk ”Om Bun”, are o tehnică la chitară pe care o invidiază mulți colegi de breaslă, o voce caldă, păstrând ușor accentul moldav al Iașului natal și compoziții interesante. In plus, a reușit să-și însușească stilul country atât de bine, încât ascultându-l, ai impresia că vine chiar de acolo, din America lui Willie Nelson sau Alan Jackson….

Infrângeți comoditatea și haideți în Herăstrău, la Ursuleț, unde gazda serilor de joi, Eugen Avram, ni-l aduce pe Cătălin Ungureanu în cadrul evenimentelor live ”Folk Nights By Gorby.” Doar așa o să vă convingeți că nu toți ursuleții hibernează…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.