Drumuri n-avem dar taxe platim

Soferii sunt nemultumiti pe buna dreptate ca lucrarile de reabilitare si modernizare a soselei de centura a capitalei stagneaza de ani de zile.
O investitie necesara si mult asteptata, pasajul de la Domnesti, nu va fi gata prea curand.
In acest moment sunt in derulare procedurile de reevaluare a ofertelor, spune Catalin Homor, directorul companiei de autostrazi si drumuri nationale.
Nici portiunea de 3 kilometri lipsa pana la autostrada A 3, Bucuresti- Ploiesti nu se stie cand va fi gata, la 1 februarie s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor, cand se vor incheia, nu se stie.
Catalin Homor poate spune cu certitudine doar ca luna septembrie este termenul de finalizare pentru tronsonul dintre autostrada A 1 Bucuresti- Pitesti si DN 7 Bucuresti- Targoviste.
Cat priveste portiunea dintre DN 2 Bucuresti- Urziceni si A 2 Bucuresti- Constanta lucrarile au fost intrerupte si vor scoase la licitatie din nou in vara.
Pentru modernizarea a aproximativ jumatate din lungimea totala a soselei de centura, adica portiunea care ocoleste capitala prin sud, proiectarea si constructia vor fi licitate in august.

soseaua de centura

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.