Mielul iubeşte legumele!
Articol de , 29 aprilie 2016, 11:23 / actualizat: 29 aprilie 2016, 13:58
Carnea de miel are o valoare calorică ridicată şi un conţinut mare de colesterol.
Medicii recomandă să fie consumată împreună cu cât mai multe legume, pentru o digestie bună.
De asemenea, stufatul sau drobul trebuie să conţină cât mai multă verdeaţă.
În această perioadă se consumă multe ouă. Ce recomandă doctorul?
Dacă masa a fost bogată în carne, ouă, maioneză și s-a terminat cu o felie de cozonac, atunci ar fi bine ca la două ore după masă să se consume fructe proaspete.
Este bine de ştiut însă că nutriționiștii ne recomandă să nu combinăm oul cu maioneza, iar carnea de miel nu ar trebui să fie prăjită, ci pregătită la cuptor.
În concluzie, putem mânca din toate bunătățile, dar nu toate la o singură masă.
Plimbările sunt, de asemenea, foarte importante.