Încălțămintea care te ajută să găsești pokemoni

Sursa foto: www.ufunk.net

Jocul interactiv Pokemon Go capătă din ce în ce mai multă notorietate. În momentul de față, este un adevărat fenomen global.

Prin urmare, nu-i de mirare că un brand de încălțăminte a decis să ia parte la acest trend. Mai exact, compania a inventat o pereche de adidasi care îi ajută pe jucători să găsească pokemoni.

Pantofii sport vibrează și se aprind atunci când purtătorul se află în apropierea unui pokemon. Cum? Încălțămintea este dotată cu senzori de navigație care se pot conecta la joc.

Folosit împreună cu Google Maps, pantoful stâng sau drept va vibra pentru a-i indica purtătorului unde să se îndrepte.

Adidașii sunt dotați și cu un display LED la călcâie, care se poate programa sau personaliza astfel încât să arate o anumită imagine.

Momentan, pantofii nu sunt de vânzare, însă compania producătoare plănuiește să organizeze o campanie pentru finanțarea procesului de fabricare a acestora.

La doar o lună de la lansarea jocului, au fost inventate mai multe produse menite să ușureze misiunile jucătorilor, precum drone sau o brățară care se conectează la smartphone și îi anunță pe jucători când se află în apropierea unui pokemon.

În prezent, aplicația are peste 15 milioane de utilizatori.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.