Pasiune si bun gust „La Copac” cu Vlad Mirita
Articol de Vicentiu Andrei, 8 octombrie 2016, 18:34 / actualizat: 8 octombrie 2016, 20:30
Nu mai cumpara mancare de la supermarket de foarte mult timp, pachetelul „de la mama” a fost suspendat, burlac nu mai e de aproape de doua luni (are o sotie pentru care multi barbati il invidiaza), dar are si una dintre cele mai bune voci din Romania, fiind tenor al Operei Nationale…
Si-a deschis o microferma acasa la Tragoviste, este unul dintre cei mai iscusiti bucatari din Romania si una dintre cele mai placute companii de taclale.
Bucuresti FM l-a intalnit sambata la pranz pe Vlad Mirita, „pe-o margine de lume”, in centrul Bucurestiului, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din oras, refugiu in calea caldurii vara, adapost de ploaie si de vant toamna si iarna si loc minunat primavara, atunci cand totul revine la viata: Gradina „La copac”.
Pregatit cu tot ce-i trebuie unui bucatar de 3 stele Michelin, Vlad Mirita a venit „La copac” si cu preparatele ce aveau sa fie gatite sambata la pranz: nici mai mult, nici mai putin de 10 kg de carne de porc, sute de carnati pentru toate gusturile si vreo 7… gaini pentru o supa ce s-a dovedit a fi delicioasa!
Vlad Mirita ne-a asigurat ca marea lui dragoste ramane muzica si promite ca in urmatoarea perioada va readuce in atentie o serie de cantece populare si patrotice, care cu siguranta vor face deliciul publicului in aceasta iarna.
Despre viata de familie din prima luna de casnicie… numai de bine. Proaspata sotie, Maria, ii este alaturi la bine si la rau, asa cum i-a jurat, rasfatandu-l in bucatarie cu ceaiuri si sucuri naturale, el ocupandu-se de micul dejun in doi.
Te invitam sa cunosti un artist care canta cu gust si gateste cu pasiune: Vlad Mirita!