Remedii naturiste pentru durerile articulare

Cercetătorii au demonstrat științific că administrarea pentru o lungă perioadă a medicamentelor în cazul durerilor articulare poate duce la apariția bolilor de rinichi, ulcer gastric, creșterea tensiunii arteriale și infarct miocardic. Medicii caută soluții alternative pentru tratarea durerilor articulare.

În primul rând, ei recomandă folosirea unguentelor ce conțin preparate Antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) ce reprezintă o clasă care cuprinde numeroase substanțe active cu structura chimică variată. De asemenea, ei recomandă plasturii cu ardei iute, care ajută la distrugerea sau cel puțin diminuarea substanței P, responsabilă de transmiterea impulsului durerii.

Nu este indicat să se folosească surse de căldură, întrucât acestea contribuie la agravarea procesului inflamator și acumularea lichidului în zona articulațiilor. Doar în cazul în care unguentul sau plasturii nu-şi mai fac efectul, atunci este indicat să se administreze medicamente antiinflamatoare, preparate Antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este important ca acestea să fie administrate corect. Doza minimă de AINS recomandată este de 200 mg. Ele sunt administrate împreună cu pansamente gastro-biliare și hepatice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.