Coleric, nesportiv si.. suspendat

Tenismanul italian Fabio Fognini a fost exclus de la ultimul Grand Slam al anului.
Organizatorii US Open l-au scos din turneu din cauza jignirilor proferate la adresa arbitrului de scaun, suedeza Louise Engzell, in meciul pierdut miercuri in fata compatriotului sau Stefano Travaglia.
Vineri, Fognini a primit o amendã de 24 de mii de dolari dar a fost lasat sa joace doua meciuri la dublu alaturi de conationalul sãu Simone Bolelli.
Rafael Nadal, nr. 1 mondial, a criticat decizia intarziata: Nu e un lucru pozitiv ce a facut Fognini. Daca nu faci ce trebuie pe teren este normal sa ai de suferit. Dar lucrurile trebuiau sa se intample mai devreme, pentru cã el a jucat alte doua meciuri de dublu dupa acea partida. Daca voiau sa-l suspende, ar fi fost mai bine daca o faceau imediat, nu 3- 4 zile mai tarziu, a spus Nadal.
Cunoscut pentru temperamentul sau coleric, Fognini, 30 ani, si-a cerut scuze pe Twitter: Am avut doar o zi foarte proasta dar nu am scuze pentru comportamentul meu de la meci. Desi sunt un tip care se aprinde repede, care are insa dreptate in cele mai multe circumstante, am gresit. Dar pana la urma este vorba doar de un meci de tenis, a conchis Fognini.
Italianul a mai fost sanctionat la turneele de Grand Slam, ultima oara cu o amenda de 27.500 dolari pentru conduita nesportiva la Wimbledon in 2014.

foto: blog di lifestyle

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.