Executive Chef Marian Popovici, cărășanul cu sânge peruan!
Articol de Andra Radu, 21 octombrie 2017, 08:00
Marian Popovici, cărășanul cu sânge peruan, a ajuns la doar 32 de ani, unul dintre cei mai apreciați bucătari din vestul țării și nu numai.
Drumul spre profesia de bucătar l-a început în armată, iar apoi a întâlnit-o pe Mărioara Vîrtop,un bucătar de top din Timișoara și, la sugestia ei, a început să participe la concursurile culinare din vestul țării, apoi naționale și în prezent internaționale. Cel mai recent succes al său este cucerirea marelui trofeu la Concursul din Mongolia, unde și-a adjudecat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.
Marian Popovici este de 4 ani Executive Chef, penultimul grad în bucătărie, datorită pasiunii pentru această profesie.
Ni-l prezintă, Cristina Corocan de la Radio Reşita, puteţi asculta interviul şi pe site-ul romaniadenota10.ro, acolo unde veţi găsi şi o mulţime de fotografii ale creaţiilor culinare de la competiţiile la care a participat Marian Popovici.