Sebastian Cucoş: Oamenii în uniformă şi-au facut datoria şi merită respect

Șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoş, a declarat că oamenii în uniformă şi-au făcut datoria şi merită respect.

‘În ceea ce îi priveşte pe colegii mei, vă asigur că şi-au făcut datoria, vă asigur că oamenii în uniformă îşi merită respectul nostru şi al dumneavoastră. Dacă există cineva care se face vinovat de ceva, indiferent dacă e un om în uniformă sau e civil, va fi investigat, avem instituţii, avem o Justiţie care îşi face treaba şi sper să şi-o facă cu prisosinţă’, a susţinut Cucoş cu puțin timp în urmă.

El a menţionat că în acest moment aşteaptă încheierea parcursului procedural privind numirea sa în funcţia de comandant al Jandarmeriei Române.

‘Mă aflu în următoarea situaţie – am absolvit un examen legal. După absolvirea acestui examen pentru poziţia de comandant al Jandarmeriei Române, e necesar avizul CSAT. E o procedură. Sunt mulţi actori care trebuie să îşi dea avizul pe un asemenea act. Durează. Nu fac decât să aştept ca acest parcurs procedural să se încheie. Dragi români, suntem în anul Centenar, suntem în anul Unirii. Haideţi să ne aşezăm la calm, la moderaţie, la înţelegere’, a mai spus Sebastian Cucoş.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.