Adevăratele revoluții încep totdeauna în bucătărie
Articol de dianamatei, 3 decembrie 2018, 16:59
Simpozionul „Alimentaţie raţională pentru sănătate”, ediţia a 3-a, va avea loc miercuri, 5 decembrie, la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucureşti.
În acest an, organizatorii vin cu schimbări, evenimentul desfăşurându-se în două paneluri.
Elevii participanți vor avea parte de o zi cu workshop-uri oferite de către parteneri și invitați speciali.
Vor afla noutăţi, vor avea parte de o competiție ca în reality show-uri, activări de brand, iar la finalul evenimentului cei mai buni vor fi premiați.
Grupul căruia i se adresează proiectul este format din elevi din învăţământul primar, gimnazial și liceal, cadre didactice din învăţământul preuniversitar și cercetători. Vor fi și invitați speciali: Chef Jakob Hausmann, Pastry Chef Gabriela Pascaru, Chef John Menumorut, Dr. Alexandra Alexescu.
Despre toate acestea am aflat de la Gabriella Pascaru Bissi, ambasador Food Revolution, astăzi, „În Comunitate”, cu Mihaela Ioniță și Răzvan Ursuleanu.