UPDATE: Plan roșu de intervenție în județul Sibiu!

UPDATE 14:00 – Traficul rutier s-a reluat, pe un fir alternativ, pe DN1 Braşov – Sibiu, la Avrig.

UPDATE 13:30 – Până la acest moment, 10 persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență.

La fața locului continuă evaluarea medicală a persoanelor  implicate.
Conform datelor furnizate de Poliţie, accidentul a fost provocat de un şofer de 22 de ani, din Braşov, aflat la volanul unui turism care a efectuat o depăşire, iar la revenirea pe banda sa a derapat şi a intrat pe contrasens, lovindu-se de unul dintre microbuze şi un autoturism. Microbuzul lovit a ricoşat în cel de-al doilea.
———————————

Un grav accident rutier a avut loc astăzi în județul Sibiu. Două maşini şi două microbuze s-au ciocnit pe centura ocolitoare a oraşului Avrig. Din primele informaţii sunt 16 persoane implicate.

”Având în vedere numărul mare de ocupanţi, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD şi SAJ disponibile din zonă. Din primele informaţii furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate”, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

La fața locului intervin 5 echipaje de prim-ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD, o autospecială de victime multiple, 5 echipaje medicale SAJ și o autospecială CBRN. Aceasta din urmă va asigura încălzirea persoanelor implicate. Va fi instalat un cort la fața locului.

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au precizat că traficul pe DN 1 este complet blocat, fiind deviat prin localitatea Avrig.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.