Bilanţul exploziei de la Paris a crescut!

Sursa foto: Libertatea

Autoritățile franceze au anunțat că trupul neînsufletit al unei femei a fost găsit printre dărâmăturile blocului în care s-a produs o explozie sâmbătă. Bilanțul ajunge astfel la 4 morți.

Potrivit Agerpres, în această dimineaţă, pompierii şi Parchetul au anunţat dispariţia unei tinere femei care continua să fie căutată de echipele de salvare. Trupul neînsufleţit găsit sub dărâmături ar putea fi al acestei persoane date dispărute, chiar dacă este încă necesar să fie confirmat acest lucru, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Femeia căutată ”locuia într-un apartament situat deasupra punctului central al exploziei şi s-ar putea afla sub dărâmături”, a declarat puţin mai devreme duminică un purtător de cuvânt al pompierilor.

Explozia s-a produs sâmbătă dimineață într-un imobil în care se află o brutărie și un restaurant și unde pompierii interveniseră pentru o scurgere de gaze.

Printre persoanele care și-au pierdut viața se mai află doi pompieri și o turistă spaniolă.
De asemenea, în jur de 50 de persoane au fost rănite, dintre care zece grav.

Pompierii din Paris au lansat o chetă pentru susţinerea familiilor celor doi pompieri ucişi în explozie. Duminică la prânz, erau deja strânşi 12.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.