Cinema, muzică, şi alte evenimente din Bucureşti de astăzi, 5 februarie

CINEMA

* La Centrul Rus pentru Ştiinţă şi Cultură (Bd. Lascăr Catargiu, nr. 50), de la ora 18:30 are loc prima ediţie de Kinoclub din februarie cu tema „Portrete Celebre”, precedată, de la ora 17:00, de un campionat de şah pentru copii între 10 şi 14 ani.

* La Cinemateca Eforie, de la ora 19:00, în ciclul Istoria filmului universal în capodopere, este proiectată comedia din 1961 „The Ladies Man / Un bărbat fatal”, de şi cu Jerry Lewis, alături de care mai joacă: Helen Traubel, Pat Stanley, Kathleen Freeman, George Raft.

MUZICĂ

* La sala mică a Ateneului Român, Stagiunea de marţi seara are în program, de la ora 19:00, recitalul cameral susţinut de Valentin Şerban – vioară, Adrian Vasile – violă, Mircea Marian – violoncel, Abel Corban – pian. În program: Cvartetul cu pian nr. 1, în sol, de Wolfgang Amadeus Mozart şi Cvartetul cu pian nr. 1, în sol, op. 25, de Johannes Brahms.

* În Control Club, de la ora 21:00 începe concertul de lansare a noului album, „Clarobscur”, semnat Rockabella.

* Loredana şi trupa Agurida revin în Berăria H,  cu un concert electrizant pe care-l dau începând cu ora 21:30.

EXPOZIŢII

* Expoziţia „Maeştri ai artei contemporane” – ce prezintă până, pe 4 martie, lucrări de pictură, sculptură şi grafică semnate de Constantin Pacea, Ion Pacea, Ion Iancut, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Cornelia Danet Demetrescu şi Felix Aftene – este vernisată, la ora 18:00, la Art Yourself Gallery (Bd. Dacia, nr. 51).

* Tot de la ora 18:00, uşile galeriei KunstRaum153 (Calea Victoriei, nr. 153) se vor deschide cu ocazia expoziţiei de colectiv „Atelier 153”, ce cuprinde lucrări de desen, studiu şi compoziţie realizate de tinerii artişti: Mara Gudină, Liviu Acasandrei, Alexandru-Andrei Popa, Ioana-Georgiana Cruceanu, Alexandru Popa.

* Vernisajul expoziţiei „Pro Nomos”, a artistului Christian Paraschiv, are loc de la ora 19:00, la Galeria Romană (Bd. Lascăr Catargiu, nr. 1), unde poate fi vizitată până pe 5 martie. „Pro Nomos” este o expoziţie în oglindă faţă de cea deschisă la Galeria Oudin din Paris, până în luna martie, în cadrul sezonului Franţa – România 2019.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.