Video: Nika și Seredinschi – ”A fost un contrast între noi doi și e foarte nice”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Nika și Seredinschi au dat cel mai potrivit “Bună dimineața, București!”, cântand live noul lor single, “Tu auzi”. Ei au povestit despre acest feat. și despre ce urmează pentru ei.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Nika își explică “dispariția” prin faptul că în ultima perioadă a stat în studio și a scris piese: “Asta am făcut în ultimul an și jumătate”.

Seredinschi spune că nici programul lui nu a fost unul relaxat, dar nu îl deranjează. Din contra!

“Anul 2019 a început în forță. E ca un glonț!”

Dacă vrei să afli ce mesaje au primit cei doi de la fani, ce făcea Seredinschi la începutul carierei sale, cui aparține ideea inițială a piesei, vezi VIDEO.

Despre piesă, Seredinschi menționează: “Eu am ascultat ce face ea și majoritatea pieselor ei sunt în engleză și franceză. Iar în această piesă ea cântă în română și eu în engleză. Asta a fost un contrast între noi doi și e foarte nice.”

Nika spune că noul single este o poveste în care doi iubiți sunt în pragul unei despărțiri dar nu știu dacă să o facă sau nu.

“Asta se întâmplă foarte des și în relații”, explică artista.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Amândoi recunosc faptul că inspirația le vine din viață. Pe de altă parte, Seredinschi punctează: “Mie îmi vine o idee super tare și vreau să o scriu, deci nu trebuie musai să o trăiesc.”

Acum, Nika lucrează pentru noul album și cântă alături de 2 trupe. Seredinschi are gata două piese și videoclipurile lor, urmând a le lansa în curând: “Pregătesc și un concept pe online, dar nu vreau să vorbesc acum despre asta”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.